减少学校能源使用,部分1:目标设定

March 16,2012 | By | 回复 更多

My energy club has decided to take action to reduce the amount of energy used at our school. I am journaling our steps and progress here at the IEA website to possibly serve as a template that can be used by others 谁愿意做他们的学校类似的东西。

If you are doing something similar at your school, please let us know so that we can share your ideas as well. For those looking to see all the parts of this ongoing journal in one place simply use the search box at this website to search for, “Aliso Niguel High School Energy Club Project.”

主要目标:

减少教师在他们的教室使用的能源量

规模较大的学校设施所使用的能源量减少,或实施可再生能源

减少由学生,家长,教师和学校使用的能源量

减少能源的使用量由学生,教师和管理人员在自己的家园

次要目标:

提高公众意识和影响在纹波减少能源使用和实施的可再生能源无处不在

使对能源消费总体减少

减少二氧化碳排放和全球变暖

标签: , , ,

类别: 能源俱乐部活动

关于作者 ()

我在我通过哈弗福德学院和宾夕法尼亚大学联合推出一项为期五年的组合BS物理/数学和MS系统的工程计划的第二年。 帮助我的社区是一个很大的乐趣,并表示了很大的给我。 通过IEA和其他努力,我是来学习的时候有一个明显的积极的愿景,动机和动力多少电力多可以有。 “有没有更悲哀的视线比一个年轻的悲观主义者。” - 马克·吐温

发表评论

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!