IEA引发了$ 10,000为中国环境论坛

June 20,2012 | By | 回复 更多

Международния съюз на енергия доклади за набиране на средства комитет, че успешно повдигнати над $ 10,000 в средствата да се използват за разходи, както в САЩ и в Китай, които са пряко свързани с Втория международен форум за околната среда (известен също като "2012 Китайско-американските Juvenile International Енергийната Alliance околната среда конференция "), която се проведе в Гуянг, Китай юни 15, 2012.

Набиране на средства комисия съпредседател на Андрю Хънтър в САЩ и съпредседател Луо XI в Китай започна да работи по набиране на средства в началото на май и отпуснати средства и фондове обещания за пълен необходимото количество в рамките на един месец, така че необходимите средства са били на място от ден на форума. Хънтър посочва, че стойността на спонсора допринесла "в натура" труд и материали най-вероятно се доближават до $ 10,000 финансиране има дял от спонсори. Той продължи да се обясни: "Много хора не осъзнават, че това може да струва справедлива стойност на пари и ресурси, за да се съберат един случай като този."

Членовете на набиране на средства комитет, Аарон Ko и Боуен Ли, доклад, който имаше много подкрепа от компаниите, те се приближи, "изглеждаше, че имахме три елемента, които наистина привлича вниманието на потенциални спонсори: студенти, околната среда, и Китай"

据安德鲁·亨特,“我们是非常高兴的结果,我们感到非常感激这些公司谁在发送资金这一重要的论坛。 这真是太棒了,这些公司认为这一事件是值得投资的,并且我们感到非常有义务给予这些公司应有的风险。“

洛熙同意与安德鲁“,无一例外,我们接触的每一个公司认为此事件是值得的资金。 可惜的是,有一些公司根本没有足够的本财政年度预算中,但即便如此,我们在年底仍符合我们的目标。“

Ние от Международния алианс за енергетиката да благодари на всички тези, които предостави финансиране, труд и материали, тъй като без тези ресурси, форумът не можеха да се случат. Моля, вижте последните мнения на този уебсайт за повече информация за някои от нашите спонсори.

标签: , , , , , ,

类别: 中国, 中国环境论坛2012, IEA活动

关于作者 ()

我在我通过哈弗福德学院和宾夕法尼亚大学联合推出一项为期五年的组合BS物理/数学和MS系统的工程计划的第二年。 帮助我的社区是一个很大的乐趣,并表示了很大的给我。 通过IEA和其他努力,我是来学习的时候有一个明显的积极的愿景,动机和动力多少电力多可以有。 “有没有更悲哀的视线比一个年轻的悲观主义者。” - 马克·吐温

发表评论

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!